"Smärta i rygg och vad"

 
 
Jag har gått hos doktor Hatem Kalawy på behandling av min onda rygg. Jag har haft dessa besvär i många år och fått äta mycket värktabletter.
Mina besvär har varit värk i ryggen samt ner i höger ben med kramper i vaden och en molande värk samt stickningar och domningar ut i foten. Jag har gått på olika behandlingar hos sjukgymnasten samt andra. Inget av dessa behandlingar har hjälpt mig.

Läste en artikel i Dagbladet om Hatem Kalawy, tog kontakt med honom och fick komma till honom i februari 2005. Där har jag fått behandling med hjälp av radiovågor som producerar värme på nerverna och minskar deras förmåga att leda smärta. Före behandlingen får jag lokalbedövning med sprutor.
Smärtan i ryggen fick doktor Hatem bort efter många behandlingar men värken i vaden satt kvar en längre tid. Sista behandlingen fick jag i november 2005, sedan blev jag bättre och bättre. Har nu ingen värk alls, har inte tagit en värktablett sedan dess. Kan nu vara ute och promenera och röra mig obehindrat, har även börjat att dansa igen.
 
Publicerat med patientens godkännande