"Ryggbesvär"

 

För mig har ett helt nytt liv återkommit efter behandlingen av Hattem.
Jag har under en 15 år haft ryggverk som bara har ökat, jag har fått tagit mer och mer verkmedecin mot min verk i ryggen. De sista 10 åren har det vart narkotiska preparat som jag tvingats att ta för att stå ut med dagen. Som en sista utväg så gick jag ut på Internet för att hitta något utanför den vanliga sjukvården som finns för oss vanliga människor, hade sån tur att jag kom i kontakt med Hattem  hemma i Sundsvall. Ringde upp honom och en träff bokades upp. Jag kom dit lite orolig över vad som skulle hända och ske, oron släppte ganska så snabbt när vi hade pratat en stund. Hattem var mycket trevlig att prata med inte som de andra läkare som jag har kommit i kontakt med högdragna och lätt snorkiga.
 
Hattem började med att lägga lokalbedövning på de ställen som mitt onda förmodligast kom från och jag fick åka hem, det var helt underbart vad det kändes skönt i ryggen efter lokalbedövningen så han hittade det rätta stället på en gång tyvärr så varade bara lokalbedövningen bara i några timmar så verken kom tillbaka men det var en underbar känsla att vara verkfri i kanske 3 timmar som bedövningen höll.
En ny tid bokades upp för mig hos Hattem och själva behandlingen kunde påbörjas. Hattem började med att värma upp nerven på vänster sida, det låter kanske hemskt men det var hur smärtfritt som helst inge dramatik över huvud taget alls, enda som jag kände var när han stack in bedövningssprutan det var som ett vanligt blodprov sen var jag bedövad hela tiden under behandlingen. När han värmde upp nerven till ca 75 grader blev det bara varmt och skönt i det så annars kalla benet. Det var bara en underbar känsla, efter ungefär 1 timme så var behandlingen klar och jag kunde åka hem. Hattem förvarnade mig om att jag kunde få ont en tid efter behandlingen flera veckor efteråt men det fick inte jag.
En underbarare läkare har jag inte träffat på, han ringde flera gånger efter behandlingen och frågade hur det var för mig o.s.v.
Resultatet efter behandlingen kanske någon undrar om. Hattem har givit mig och min fru ett helt nytt liv kan vi säga utan att överdriva en enda millimeter. Det som jag har gjort under de 2 månader som gått efter behandlingen av mig har jag inte kunnat att gör sammanlagt under de sista 5 till 6 åren. Det är en sådan underbar känsla som har kommit till mig, hoppet om att bli bra eller bättre hade nästan försvunnit men nu leker livet för mig. När jag skriver dessa rader har jag precis blivit behandlad på höger sida av disken och dagen efter ingreppet så mår jag hur bra som helst alltså livet leker fortfarande. Om cirka 3 veckor skall jag åter träffa Hattem för vidare diskussioner om den fortsatta behandlingen av mig eller om det räcker som det är. Var inte rädd att satsa lite pengar för din hälsa och det fortsatta lång liv som du har framför dig.
 
Jag hade mitt liv bakom mig innan jag träffade Hattem nu har jag mitt liv framför mig några kronor mindre i plånboken men ett underbart liv framför mig

Tack Hattem och åter tack Hattem Vänliga och verkfria hälsningar en mycket lycklig

 
Publicerat med patientens godkännande